Haber

Bahçeli’den yerel seçim mesajı

ANKARA (İGFA) –MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, belediye yönetimlerindeki aşağılanma gölgesinin mutlaka kaldırılması gerektiğine işaret ederek, MHP’nin Cumhur İttifakı ile bu göreve hazır olduğunu söyledi.

Bahçeli, mevcut belediye başkanlıkları korunarak yenilerinin ve hatta daha fazlasının eklenmesi gerektiğini belirtti.

Bahçeli, “Cumhur İttifakı’nın doğasına ve ruhuna uygun hareket ederek, muhalefet partilerinin önderliğindeki belediyelerin içler acısı ve karamsar durumuna son vermeliyiz” diyen Bahçeli, partinin her üyesinin yoluna devam ettiğini sözlerine ekledi. kalpleri kazanarak yol.

14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin milli iradenin seçimiyle tecelli ettiğini kaydeden Bahçeli, Türk ve Türk Yüzyılının ilk ve en güçlü adımının atıldığını kaydetti. kuruluşları:

“31 Mart 2024 Seçimlerine yenilenen kadrolarla, yenilenen umutlarla, güçlenen amaçlarla, perçinlenmiş birlik ve kardeşlik ruhuyla hazırlanacağız, merkezi ve yerel yönetimler arasında tam bir uyumun sağlanması için her türlü çabayı göstereceğiz. Devam edeceğiz. Hız kesmeden ‘İstikrar ve Hizmet İçin, Uyumlu Yönetimle Umutlu Bir Gelecek’e varacağız.’Merkezden Yerele, İstikrarı Bozmadan Umuda’ ilerleyeceğiz. Bunları hep birlikte ve tabii ki yapacağız. başaracağız.

Bir sonraki çabamda hepinize güveniyorum. Şölen havasında yapılacak kongrelerimizde kaybeden yoktur, aksine kazanan Milliyetçi-İdeolojik Harekettir.

Türk ve Türk Asrı hedeflerini omuzlayacak ekiplerin seçimi ile Kızıl Elma yürüyüşümüz sağlam ve basiretli bir irade ile devam edecektir. Vatandaşlarımıza milli birlik ve kardeşliğimiz, milli egemenlik ve egemenlik haklarımız, refah ve merhametimiz, huzurlu ve inançlı yarınlarımız için birlik olalım, diri olalım, birlikte Türkiye olalım çağrısında bulunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize başarılar diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun, Yüce Allah yar ve yardımcınız olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene”

haber-beykoz.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu